Verlatingsangst en wat kan je doen?

Je hebt echt al van alles geprobeerd. Tips van anderen gevolgd en niks helpt. 

Het lijkt alleen maar erger te worden. 0 resultaat heb je tot nu toe bereikt. Je hebt alles gedaan zoals tig keer je sleutels oppakken, schoenen aan en dan de deur open maar niks werkt. Een voerpuzzel geven? Werkt niet want je hond eet niet als je er niet bent. Kortom hopeloos en gefrustreerd maakt het je, jullie. De verlatingsangst gaat je leven beheersen. Ook de vraag of je hond wel in jullie gezin past spookt door je hoofd. Blijft het altijd zo? Zal het ooit beter gaan? Of moeten we onze hond herplaatsen?

 

Nee verlatingsangst wil niemand. Start vandaag nog en doe iets tegen de verlatingsangst. Zodat jullie weer kunnen genieten van het samen zijn maar ook momenten zonder elkaar.

 

Als verlatingsangst expert kan ik  je hond helpen bij verlatingsangst. Via een all-in programma speciaal voor jouw hond begeleid ik jullie naar een leven van rust en zonder stress. 

 

Voor wie is dit programma? 

 • Heeft jou hond verlatingsangst? 
 • Hoort je hond helemaal bij het gezin?
 • Wil je op een positieve manier trainen met je hond?
 • Wil je graag leren hoe je je hond kan helpen?
 • Weet je dat het een lang proces is en meerdere maanden zelfs langer kan duren?
 • Wil je er 1000% voor gaan?

De verlatingsangst programma’s zijn volledig online. 

De programma’s die ik heb zijn volledig online en kunnen dus overal gevolgd worden. Door de technologie van tegenwoordig is het heel makkelijk om het programma vanuit huis te volgen. Heb je een smartphone en een computer dan komen we al een heel eind.

Dit programma is zo opgebouwd dat het het welzijn van je hond bevordert. We gaan je hond niet overbelasten en gaan niet over de grens van je hond heen maar we kijken juist naar wat je hond aan kan en waar die aan toe is. Kortom geen angst, stress maar ontspanning waar mogelijk. 

Lijkt dit voor jullie de oplossing meld je dan aan voor een van de programma’s en zet de eerste stap naar een leven zonder verlatingsangst van je hond. 

 

Wat kan je verwachten? 

 • Je krijgt tijdens het hele programma begeleiding van mij 
 • We beginnen met een startsessie waarin we gaan bepalen wat de basis is voor jouw hond. 
 • Ik ga je uitleggen hoe het werkt en wat je kan gaan oefenen.
 • Elke dag maak ik een nieuw trainingsplan speciaal voor jouw hond, hierdoor hebben we elke dag even contact.
 • Elke week een online sessie om de oefeningen door te nemen en vragen uitgebreid te beantwoorden. 
 • Tijdens het hele programma sta ik je bij om je te helpen en begeleiden (ook als het even niet lukt, we doen het samen!)

 

Wat verwacht ik van jou? 

 • Dat je 4 a 5 keer per week traint met je hond ( een sessie duurt ongeveer 30 min)
 • Dat je me op de hoogte houdt van het proces en alles netjes invult en door geeft. 
 • Dat je hond NIET alleen blijft tijdens het volledige programma, behalve als je aan het oefenen bent. Dit is zeer belangrijk anders zal het niet veranderen. Moet je weg dan zal er een oppas moeten zijn voor de hond waar je hond zich ook veilig bij voelt.
 • Dat je een huisdieren camera hebt zodat je via de app kan kijken wat je hond doet tijdens het trainen. 
 • Wees je bewust van het feit dat verlatingsangst een lang proces is om te verhelpen. Dit kan maanden, zelfs langer dan een jaar duren. Zolang je er vol voor gaat en de motivatie hebt om je hond te helpen dan komt het goed. We gaan in kleine stapjes vooruit op weg naar vele succes momentjes die we zullen vieren!


Ben je er klaar voor?

Wil je graag meer weten over welke pakketten ik heb? Lees dan hieronder verder. Kies een pakket dat volledig bij je past. Twijfel je? mail me dan
[email protected]

Welke pakketten zijn er?

Hieronder staan de 3 programma’s die ik je kan aanbieden. Kies het programma waar jij je het beste bij voelt. Voor elk programma geldt dat je het kan verlengen als je daar behoefte aan hebt. 

Met het 12 weken programma komen we natuurlijk veel verder dan met het 4 weken programma maar de keuze is helemaal persoonlijk. 

Het 4 weken programma is vooral voor baasjes die eerst een maand begeleiding willen proberen voordat ze het programma verlengen of een ander programma willen starten. Mocht het zo zijn dat je een programma hebt gekozen maar je hond heeft niet alle weken nodig dan krijg je het gedeelte van het geld terug waar je geen gebruik van maakt. 
Kies het traject welke het beste past bij je gevoel. Op het moment dat de betaling is ontvangen neem ik contact op om de start sessie in te plannen. Na de startsessie plannen we de andere afspraken in. 
Via trajecten kan je een keuze maken welke je wil volgen, deze kan je dan ook direct betalen. Na de betaling mail ik  je om een afspraak voor de startsessie te maken en het traject kan beginnen.

Heb je nog vragen dan hoor ik het graag [email protected]


4 weken pakket:  € 595
- Startsessie van 60 min
- 4 x per week contact en nieuwe oefeningen op maat
- 3 x een video call
- All-in begeleiding

8 weken pakket :  € 1095
- Startsessie van 60 min
- 4 x per week contact en nieuwe oefeningen op maat
- 7 x een video call
- All-in begeleiding

12 weken pakket : € 1595
- Startsessie van 60 min
- 4 x per week contact en nieuwe oefeningen op maat
- 11 x een video call
- All-in begeleiding

Verlenging 4 weken € 229
- 1 x per week krijg je feedback op de trainingen
- 2 x een video call
- Begeleiding
- Je maakt zelfstandig een trainingsplan en gaat aan de slag met die trainingen en je krijgt feedback van mij.

Verlenging extra 4 weken € 495
- 4 x per week contact en nieuwe oefeningen op maat
- 3 x een video call
- All-in Begeleiding